13.10.2010 г., 15:43 ч.

*** 

  Поезия » Друга
1106 0 3

 

Топъл поглед

в топъл цвят,

топли думи

изпълват моя свят.

 

Нежни песни

на фона на студа -

нежни ласки

на белязана съдба.

 

Свободен избор

правя ли сега?

Свободно падам,

а може би летя?

 

***

 

Объркани мисли

във леден застой.

Объркани чувства,

победа без бой.

 

Невидими воини

в неясна война.

Изгубила пътя,

към бездна вървя.

 

Вечерница ярка
следвам в нощта.

В пропаст ли падам

или още вървя?

 

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??