22.11.2013 г., 19:09 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
458 0 0

опитай...

аз ще бъда тук

и пак ще чакам...

защото търпението ме научи

да разбирам

и да обичам по-силно,

въпреки грешката ти

да си несигурен...

опитай...

да разбереш, да прозреш,

да избягаш, да останеш...

аз ще съм тук...

и ще чакам...

нещо, което

ще ме накара

някога в мига да си тръгна...


© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??