5.08.2009 г., 17:03 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
489 0 3

 

                       Зад прозорците - дъжд.

                       Стеле се на талази под

                                            небесния

                       купол - диво жребче -

                                                 необяздено

                       в очите  ти рие с копита...

                       Търси ездач, пред който

                       да коленичи...

 

 

                       Дали ще дойде

                       във тоя миг,

                       когато принцът тръгва

                       за своята златна ябълка?!

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??