Все някакви такива побъркани странни
призматично - конусовидни неща стават
с топографията на моята кармична отнесеност
че едвам смогвам да отделя време
(полагащото се парче от тортата - часовник)
за писане
И това ако не е продукт от процентът на загубата
кой освен мен може да осъществи настоящата смърт
нахранвайки другите с отделената топлина
преиначавайки проклятието
вън от яйцето
размахал своето единствено
гълъбово перо
© Атанас Панчев Всички права запазени