14.04.2019 г., 15:26 ч.

****() ' 

  Поезия
287 0 0

любов ли бе да го опишеш
любов на четери очи
с малко страх и тристишие
в любов и се обясни 

 

думи нечувани изрецитира
сонети за любов реди
от обич сърцето се нервира
и два три удара по-бързо изтупти

 

обичам те като вълшебно наметало
с което в приказка магична с теб летим
обичам те като вълнено одеяло
с което пред камината сладко спим

 

обич окрилена с пухкави криле
облаче ле кадифено върху моето сърце
за теб звездичката пулсира в изящна цветнота
с шпалир цветята окопират твоята душа

 

влюбен съм но как да го опиша
думите са само грях 
в съня си даже те обичам
в сърцето ми без теб е ад
 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??