5.08.2008 г., 15:53 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
565 0 6
Обич.
О, бич,
бичувай ме с обич!

+   +   +

Утро.
Кучето си ближе мазолите
след подскоците към луната.

+   +   +

Необрани малини -
пръски съсирена кръв
по зелената кожа.

+  +  +
Лято.
Деца правят снежен човек
от тополови пухчета

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??