***
Видях те и обикнах те веднага
от първия миг,
до последния стих любов.
Мечтая за тебе и ден и нощ
и мисля все за туй, че аз при тебе бях,
а ти отблъсна ме със думи кални.
Вик в нощта,
миг в любовта,
къде си ти сега…!?
© Красимира Кръстева Всички права запазени