Jan 31, 2007, 3:48 PM

* * * 

  Poetry
587 0 0

***

 

Видях те и обикнах те веднага

от първия миг,

до последния стих любов.

Мечтая за тебе и ден и нощ

и мисля все за туй, че аз при тебе бях,

а  ти отблъсна ме със думи кални.

Вик в нощта,

миг в любовта,

къде си ти сега…!?

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??