***
Търся те
в бистрия смях
на дете.
В майски цвят.
В капчица роса.
В зелените сълзи
на плачеща върба.
Търся те -
самотен и чужд
в неочакван дъжд
и в моста на дъгата
след това.
Търсих те -
къде ли не,
а те намерих
в сърцето си.
... И те обикнах
преди да те срещна.
© Иван Димитров Всички права запазени