May 7, 2013, 12:45 PM  

*** 

  Poetry » Love
1364 1 4

***

 

Търся те

в бистрия смях

на дете.

В майски цвят.

В капчица роса.

В зелените сълзи

на плачеща върба.

Търся те -

самотен и чужд

в неочакван дъжд

и в моста на дъгата

след това.

Търсих те -

къде ли не,

а те намерих

в сърцето си.

... И те обикнах

преди да те срещна.

 

 

 

                                                               

                                                                 

 

 

 

 

© Иван Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??