28.04.2009 г., 13:17 ч.

*** 

  Поезия » Пейзажна
489 0 0

Пролетният цвят покрива земята,

вятърът бавно го постила,

от много цветове се получава

пъстра, разкошна пелерина.


Дърветата, отрупани със цвят,

изглеждат сякаш са със булченски рокли,

сутрин, като падне роса - блестят,

навсякъде красота струи.


Пролетта е тук отдавна,

раззеленява се всичко навред,

гледката е невероятна,

пчеличките събират материал за мед.

28.04.09.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??