Apr 28, 2009, 1:17 PM

*** 

  Poetry » Landscape
485 0 0

Пролетният цвят покрива земята,

вятърът бавно го постила,

от много цветове се получава

пъстра, разкошна пелерина.


Дърветата, отрупани със цвят,

изглеждат сякаш са със булченски рокли,

сутрин, като падне роса - блестят,

навсякъде красота струи.


Пролетта е тук отдавна,

раззеленява се всичко навред,

гледката е невероятна,

пчеличките събират материал за мед.

28.04.09.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??