30.08.2020 г., 8:02 ч.  

27.08.2020 

  Поезия » Свободен стих
307 0 0

 

Да гледам назад аз не смея,

защото откривам мечти,

загърбила бях аз тъй смело,

а днес все още боли.

 

Изричаше думите странни,

не вярвах в тях - забрави!

Минавах през теб тъй умело,

си мислех аз - разбери!

 

Уроците няма да свършат,

за това са ни срещнали, нали?

Научих аз моят, той свързан е с тебе,

научи ли твоят със мен ти кажи?

 

Какво ли ни чака, не знаем,

страхът аз оставам встрани,

и пътя минавам аз неспокоен,

обсипан е той с нови мечти!

 

© Румяна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??