17.07.2024 г., 21:40 ч.

××× 

  Поезия » Любовна
129 1 2

Искам да остана,
тук на топло във сърцето ти,
да се сгуша, като пиленце 
под крилата ти от благост
и с усмивка да завиеш
голия ми гръб когато хъркам.
Да ме помниш, като таблицата...,
като песен под дъжда на юли.
Искам да посея, тук на тихо във очите ти,
онзи жив танцуващ плам, 
дето чисти всички грешници.

                                                    

© Lyudmila Stoyanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??