15.07.2009 г., 10:58 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
444 0 16

Игриви слънчеви зари,

лъчи - стрели,

          обич и нежност,

          омая в безкрая.

Омая във всемира,

вселена - вечност,

          и звезди -

сестрици мили.

Нежност и любов,

          окриля

простора велик.

Простор -

          космос -

          всемир.

Обич и ласка,

две нежни думи,

две искрящи очи,

       -  огледало -

на човешка душа.

 

 

94г.

 

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??