18.02.2009 г., 13:54 ч.

*** 

  Поезия » Друга
562 0 1

Живот след смъртта? 

Има ли? Не зная.

Прераждане било е, казват,

но в Ада или в Рая?

Не! Тук на Земята

всеки ще се върне.

Греховете да изкупи,

в нов човек да се превърне.

Зная, в сърцето и душата

грешките не се забравят,

но тук, на Земята,

хората се научават да прощават.

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Задаваш си вечните въпроси!
    Да можеш да простиш е трудно понякога,
    но необходимо.Желая щастие!
Предложения
: ??:??