13.03.2008 г., 11:31 ч.

* * * 

  Поезия
488 0 0

                                Магьоснико

Магьоснико на моето сърце, 

взема ми ти сърцето,

остави камък вместо него.

Държиш го здраво в ръцете твои.

И ето, идва ден

след дълга  нощ,  

 но няма го при мен.        

Отново то при теб остана.

И ето, идва ден...

Птички пеят,

а аз съм някъде

в мислите си отново при теб.

И всичко мое е при теб.  

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??