21.11.2007 г., 18:02 ч.

* * * 

  Поезия
687 0 3
 

Отивай си

Уморих се

Да събирам троха по троха любовта ти

И да сглобявам пъзела

От разбити на милиони частици мечти

Капка нежност да прося

И да търся огън в студени очи

Отивай си върви

Мечтая да съм като птиците

Когато е студено да летя на юг

Замръзвам с теб не виждаш ли

Самотен букет от сълзи

В хербарий съм ти запазила

Вземи го на тръгване

Вратата хлопни

След теб ще си сложа усмивка

И ще разтворя ръце да прегърна

Слънчевите лъчи (в нечии други очи)

© Рапунцел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "След теб ще си сложа усмивка
    И ще разтворя ръце да прегърна
    Слънчевите лъчи (в нечии други очи)"

    Браво, миличка!!!6+
  • Браво!
    Страхотен стих!
    Поздрави!
  • ... и сълзи, но от радостни очи!!!
    Браво, Рапунцел!
Предложения
: ??:??