23.05.2009 г., 2:38 ч.

3 в 1 от буква "Б" 

  Поезия » Хумористична
463 0 5

Български социалист

 

Вид модерен комунист,

зачислен в партиен лист,

който води днес народа,

а е всъщност гола вода –

не от вчера, по природа.

 

       Боклук

 

Мизерният комшия,

излязъл на балкон

да хвърли мръсотия

в кесия от найлон.

 

         Българин:

 

Див балкански мазохист,

с търпелив и волев нрав,

ако е и комунист,

биде двойно по-корав.

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??