27.06.2009 г., 18:03 ч.

3 в 1 от буква "Ш" 

  Поезия » Хумористична
555 0 5

    Шамар

 

Длан, правеща сцепление,

без чуждо разрешение

с бузата на тоз отсреща,

казал ти одеве нещо

за страстите си низки

към твойте хора близки.

 

   Шкембе чорба

 

Най-хубавото нещо

поднасяно горещо,

а сутрин след запой

явява се герой

и хвърляйки се в бой

с оръжия безброй

готова е да спука

гъза на махмурлука.

За верни дружки сбира:

студена, потна бира,

лют червен пипер

и силен полимер

от чесън и оцет,

слагани без ред.

 

    Шега

 

Начин право да се казва,

без човек да се раздразва.

А добрия тон запазва

туй, че в смях се то замазва.

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Азбучни усмивки...
  • Шмекер си ти, знай!
    И редиш в кравай
    буквички, които
    гледат ни сърдито.
    И понякога те пирует
    правят си след "А" ...
    Напред!!!
  • като стигнеш ти до Я
    започни отново с А
  • Поздравления отново!
  • и с шантава буква успя
Предложения
: ??:??