13.06.2010 г., 21:08 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
372 0 1

 

 

 

Излизам и танцувам.

Излизам и се забавлявам.

Излизам и лудея.

Правя всичко, за да те забравя.

Опитвам се отново да живея,

пък макар и вече мъртва.

 

Кристалните ти сиви очи

все още в съзнанието ми плуват.

Все още малките ни приключения

ме карат да настръхвам.

 

Всеки път, щом те видя,

отново чувствам хипнозата.

А очите ти в мойте сълзите търсят.

Забрави ли, че, макар да ме боли, не ще заплача?

 

Очакваш да моля.

Очакваш да се върна при теб.

Очакваш като влюбена глупачка да се държа.

Но знаеш, че със мене сметките ти криви ще са.

 

Така че - намери си нова,

която по тебе ще въздиша.

Аз мястото си й отстъпвам,

надявайки се да те промени.

 

 

© Невена Сугарлиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??