Значи, за глобалното затопляне
не е виновен старият котлон
с честото готвене,
нито пък заклетите пушачи.
Загнездил се е в душата ни озон,
но също както с любовта,
срамежливи и превзети -
страх ни е да го издишаме!
© Милко Христов Всички права запазени
А все виновни ни са бурите, дошли предупредително от... слънцето!😎