8.02.2014 г., 19:41 ч.

* * * 

  Поезия
473 0 3

Отронените мигове на времето

с други споделени

или дълбоко скрити в нас,

запазени за съкровения ни час

и съкровено споделени

със ценните, с безценните

за нас - какво са всъщност?

Част от общото.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??