15.08.2008 г., 21:20 ч.

* * * 

  Поезия
392 0 1
 За мене запази

За мене запази от вятъра - крилата,
от огъня искрица,
 от цветенце - листата,
от болката - сълзата,
да ороси душата...


За мене запази от спомените - сок,
дъх от цвят изсъхнал,
останките от плод...
аз тихо ще им вдъхна
любов и нов живот...!


© Теодора Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??