26.07.2009 г., 0:00 ч.

... 

  Поезия
616 0 7

 

 

 

Само вик, само миг,

само в стих...

ще те носи, ще те имам,

аз съм просяк...

С устни нежни, напомнящи бриз,

те целувам

и  моля за още...

И с  капки - кръвaви сълзи под очите ми -

 тръгнах...

 да разголвам отново душата си,

(в стихове)

та да може в сърцето ми споменът,

   да е по-малко парещ във кладата.

© Юлиана Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??