1.07.2008 г., 18:12 ч.

35 на сянка 

  Поезия » Любовна
615 0 0

,,... 35 на сянка в черно от главата до петите прелюбодейката...,,

Ели Дювавие

... Не съм...

макар че

мъжките очи

тъй силно ме вълнуват...

И в сънищата

бурни

не съм сама.

Макар

че рано сутрин

събуждам се

самотна

и погледът ми

спира

на утринна звезда

през

прозореца

на манастира...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??