25.07.2024 г., 7:24 ч.

*** 

  Поезия » Любовна, Друга
74 0 0

Чудя се къде ли щяхме да сме сега,

ако не бяхме в прегръдка, сливайки сърца.

Различен живот, различни емоции,

но с теб открих истинската светлина.

 

Разхождам се сам в дъжда отново,

мислейки за миговете, споделени с теб.

Не се страхувам вече да чувствам,

всяка капка носи спомен за твоето лице.

 

Дали в различен свят щяхме да сме щастливи,

да загърбим всяка лоша дума, всяка болка.

Но знам, че с теб съм намерил истината,

приятелството ни е крепост, недостъпна за бурите.

 

Чудя се къде ли щяхме да сме сега,

ако не се бяхме целунали в дъжда.

Различен живот, различни емоции,

но нашето приятелство е вечна и безкрайна магия.

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??