Чудя се къде ли щяхме да сме сега,
ако не бяхме в прегръдка, сливайки сърца.
Различен живот, различни емоции,
но с теб открих истинската светлина.
Разхождам се сам в дъжда отново,
мислейки за миговете, споделени с теб.
Не се страхувам вече да чувствам,
всяка капка носи спомен за твоето лице.
Дали в различен свят щяхме да сме щастливи,
да загърбим всяка лоша дума, всяка болка.
Но знам, че с теб съм намерил истината,
приятелството ни е крепост, недостъпна за бурите.
Чудя се къде ли щяхме да сме сега,
ако не се бяхме целунали в дъжда.
Различен живот, различни емоции,
но нашето приятелство е вечна и безкрайна магия.
© Benifios All rights reserved.