31.03.2022 г., 14:10 ч.

***** 

  Поезия » Епиграми
411 1 7

Земя, като човешка длан,

а може би,  като тепсия,

без баница, че горе – там.....

изядоха я Тия.

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??