22.06.2019 г., 8:18 ч.

... 

  Поезия » Философска
228 2 2

Идва ми вповече този шум,

/казано без заобикалки/.

Всичко сложно е просто

игра на думи. Който чува,

разбира от малко.

Средната хубост е упражнение,

/сякаш времето ще ни дочака/.

Мътният нанос затлачва бентове -

как да преминем оттатък.

Само се питам, нищо не зная.

Дълго ще бъде това изречение.

Мравчици влачат трохи непосилно.

Проходът таен е без значение.

 

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??