4.02.2012 г., 17:48 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
647 0 4

 

Като разкаяния

накацаха

по жицата

зениците,

задъхали мечтите си

да бъдат

бели лястовици.

Времето се счупи.

Ледена висулка

от сълзи

разцепи маранята

и се разби

в колелата

на каруцата.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??