30.12.2013 г., 0:05 ч.

* * * 

  Поезия
416 0 0

... не можеш да избягаш от това,

което вече си пожелал...

неистово го искат очите ти,

мислите ти го разголват

и просто знаеш, 

че ще случи...

дори да не признаваш

пред себе си

някак си 

просто знаеш,

че нищо не може 

да прекъсне това,

което просто трябва да се случи...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??