Ноември съблече
Пъстрото елече
От клоните на бука.
С клюна на кълвача
Настоятелно почука
По дънера на елата:
-Краят на Есента е тука!!!
После си сложи
Тъмните очила
От мъгла
И закрачи напред...
А ехото поде
Оптимистично -Тъжен рефрен:
-Краят на Есента е тука, тука, тука....
22.11.22 г
© Людмила Данова Всички права запазени