На 21-на бил, безработен,
за блудство, изнасилване
осъждан;
контакти нямал, ала пиел
и странял, и ходел
сам.
А тя - на 7. Отивала за сладолед...
Но този август ще остане леден
завинаги без теб Кристин.
/цикъл "думи за 1 лв" /
© Димитър Всички права запазени