Бях млад, глупав и богат.
Слава, власт, пари...
Мáзнен, кóткан и признат.
Огън, страст, игри!
Вино! Рай и Ад!
Давай! Плаща! Брои!
Дами, нощи...Компромат!
Евро, долари... Герои!
Някой, някъде и... Вещо!
Вино, нощи и разврат..
Страсти! Огън...О, горещо!
Бях млад! Ооо! Глупав и богат!
Парите парят! Странно нещо!
И свършват бързо! Свят...
© Хари Спасов Всички права запазени