Sep 4, 2020, 11:22 PM  

Младост 

  Poetry » Other
394 0 2

Бях млад, глупав и богат.

Слава, власт, пари...

Мáзнен, кóткан и признат.

Огън, страст, игри!

 

Вино! Рай и Ад!

Давай! Плаща! Брои!

Дами, нощи...Компромат!

Евро, долари... Герои!

 

Някой, някъде и... Вещо!

Вино, нощи и разврат..

Страсти! Огън...О, горещо!

 

Бях млад! Ооо! Глупав и богат!

Парите парят! Странно нещо!

И свършват бързо! Свят...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Стойчо! Трябваше да мине време! Най - сигурния лек за богатия ерген е задомяването!
  • Хари,явно вече си помъдрял!Но"никога,не казвай никога..."🤗
Random works
: ??:??