29.05.2010 г., 15:08 ч.

* * * 

  Поезия
409 0 0

Седни в тъгата ми,
Аз мразя играта ми...
Аз искам топлината на префинената плът.
Тогава ще умрат

и Лъчезариите

и лъчедарките...
Ще БЪДЕ извоюваният кът
от гмещи на педалите.
За жалостно погребаните
с ористната плът  за нечий път.
Със себе си секундарете в секундарника на славата от
бравата на забравата.
Полетоносните стойно-полетливни мерници
за квазиверници-
изгубват части от ръждата и посоката-
Те се впиват в по- високата ответност,
където няма летност...

Хайде....
...Намерете си гайди...
Да протанцуваме
псуването....

© Румен Марков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??