24.04.2018 г., 11:37 ч.

****** 

  Поезия » Акростихове
510 1 2

 

Повярвах ти,  явно не трябвашЕ.

Ъх, боли!... Защо излъга ме тИ?

Редовно го правиш ти – без свяН.

Виждаш моите сълзи. Аз мълчА.

А ти май, да обиждаш си готоВ.

Ти ли си това? Не зная – страннО.

Аз те обичах силно всяка вечеР.

Къде отиде любовта ти красивА?

Ликуваш, за мен не ти пука хиЧ.

Юли месец бях щастлива, да нО.

Бързо превърна сърцето в мраЗ.

Оставям те, и  напускам те сегА.

Време е вече... за душевен миР

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??