24.10.2007 г., 8:23 ч.

******** 

  Поезия
926 0 3
 Извор на тъга, поток от мъка зла,
ручей от печал, море от скръб горчива
ме заливат и в тях удавено загива
моето сърце, сломено от тегла...
На "сбогом" как да се реша,
когато тъй целуваш ти,
че усещам душата си през устните ми да изтича?...
Сълза в очите ми наднича...
Да си отида трябва, знам...
Където и да съм обаче - сърцето ми при теб ще е...

© Някакво си име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??