23.08.2008 г., 19:34 ч.

* * * 

  Поезия
397 0 1

Какво правиш, когато не искаш

всичко да свърши така?

Когато си безсилен да направиш нещо?

Когато това нещо е важно за теб,

а то си отива? Когато ти си част от него,

а всъщност не си? И когато всичко

приключи толкова бързо, както е започнало...

Ти се отказваш, макар да знаеш,

че може да е огромна грешка.

Когато няма кой да те спре да я направиш?

Когато този някой не те спре...

ти просто се отдръпваш и примиряваш.

Когато вече всичко е ясно, играта приключва!!!

© Брук Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • до болка познато.
    играта приключва
    но сърцето не иска да го разбере...
Предложения
: ??:??