11.02.2008 г., 8:16 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
620 0 0

***

Навън вали, вали.

Небето сякаш ме притиска.

И в моите гърди,

в сърцето ми, дъждът се плиска.

Самотни, дълги дни,

далеч си ти сега.

Сърцето ми гори

от болка и тъга.

Празници безцветни, сиви.

Тресавище от спомени,

в което потъва сърцето ми свито.

И тихо отронва - Боли...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??