Feb 11, 2008, 8:16 AM

*** 

  Poetry » Love
605 0 0

***

Навън вали, вали.

Небето сякаш ме притиска.

И в моите гърди,

в сърцето ми, дъждът се плиска.

Самотни, дълги дни,

далеч си ти сега.

Сърцето ми гори

от болка и тъга.

Празници безцветни, сиви.

Тресавище от спомени,

в което потъва сърцето ми свито.

И тихо отронва - Боли...

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??