11 февр. 2008 г., 08:16

*** 

  Поэзия » Любовная
607 0 0

***

Навън вали, вали.

Небето сякаш ме притиска.

И в моите гърди,

в сърцето ми, дъждът се плиска.

Самотни, дълги дни,

далеч си ти сега.

Сърцето ми гори

от болка и тъга.

Празници безцветни, сиви.

Тресавище от спомени,

в което потъва сърцето ми свито.

И тихо отронва - Боли...

© Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??