31.01.2016 г., 17:44 ч.

*** 

  Поезия
352 0 0

Моите очи като сълзи се ронят,

страст бушува и се топи,

не една любов навън разцъфва,

не едно сърце гори.

 

Ти си сън очакван,

между две целувки и дъга,

моята любов все още чака,

своята тъй вечна красота.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??