31.07.2007 г., 23:52 ч.

4 минути и 38 секунди 

  Поезия
700 0 1

За 4 минути и 38 секунди ми стана лошо.

За 4 минути и 38 секунди искаx да повърнa многократно.

За 4 минути и 38 секунди светът се преобърна чрез крайна безтегловност.

За 4 минути и 38 секунди може да се случат чудеса, но може и да не се...

За 4 минути и 38 секунди нямах време да дойда на себе си.

За 4 минути и 38 секунди езикът ми потъна в кривото гърло и нещо ме задуши...
За 4 минути и 38 секунди се обособиха прекалено много импотентни схеми.

За 4 минути и 38 секунди се вглъбих в тайните си дебри, но мамка му - изплувах!
За 4 минути и 38 секунди те пожелах и не те имах изобщо, дори малко и хич.

За 4 минути и 38 секунди времето вече нямаше значение...

За 4 минути и 38 секунди картинката технически избледня...


Петата секунда настъпи, ние се засякохме и се разотидохме... съвсем тъпанарски!! 

                                                                                                                *край*       

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??