25.06.2007 г., 1:04 ч.

* * * 

  Поезия
504 0 1
Ти си душата на всики епохи,
в теб живеят всички времена,
на човека щастие ли, мъка носиш
ти, пазителю на ключа.

Седем печата, що пазиш,
седем чуми в нашето време.
Търси ги човек безкрайно,
търси ги във всяко време.

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??