10.05.2013 г., 11:17 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
663 0 2

И твоите мисли мъченици

немислимо ще горят…

нощем тихичко

искрите ще жужат,

а ти, потеглил

на път дълъг

любов да дириш.

То няма име и плът,

дихание едно е само

на пролетен дъжд

и във съня ти

тайно се промъква…

и твоите мисли мъченици

немислимо горят,

задето то няма

име и плът!  

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дани бе... как успя и тука, да ме издириш :D
  • Ей, шматко що не ми каза, че пишеш и тука :D Да знаеш, че и във стиховете ти има много неразбрана страст.
Предложения
: ??:??