21.11.2023 г., 10:25 ч.  

Пространството... 

  Поезия
247 0 1

Пространството обича да е пълно.

Наблюдавам баладичните усилия на хората

да му помогнат- красиви, упорити,

неизменно тържествуващи усилия:

пулсира разрушеното пространство…

Когато довечера погаля изплашената му главица

ще разкажа една отдавнашна белезникава приказка.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Светът вече се превръща в галерия от разрушени пространства. Хубаво си хванал това.
Предложения
: ??:??