Nov 21, 2023, 10:25 AM  

Пространството... 

  Poetry
231 0 1

Пространството обича да е пълно.

Наблюдавам баладичните усилия на хората

да му помогнат- красиви, упорити,

неизменно тържествуващи усилия:

пулсира разрушеното пространство…

Когато довечера погаля изплашената му главица

ще разкажа една отдавнашна белезникава приказка.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Светът вече се превръща в галерия от разрушени пространства. Хубаво си хванал това.
Random works
: ??:??