1.12.2022 г., 15:33 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
256 0 0

 

 

Обичай я,

много я обичай,

защото обичаната

жена е красива.

Обичаната жена

е щастлива!

Тя лети възторжена

в простора,

достига от радост

дори звездите.

Обичай я,

никога не я огорчавай

с безразличие,

не я обричай никога

на самота.

Единствено от

слънцето на обичта ти,

тя разцъфва

като цвете –

с невероятна красота.

Обичай я, много я обичай

единствената до теб жена!

Тя ще сияе за тебе

и ще те облива с

ярка светлина!

Обичай я!

Безкрайно я обичай!

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??